Sapte beneficii ale lăptișorului de matcă

7 Beneficii ale lăptișorului de matcă

Sapte beneficii ale lăptișorului de matcă


Lăptișorul de matcă este un super-aliment, cu beneficii importante pentru sănătatea umana. Acesta este foarte bogat în vitamine, minerale, enzime și substanțe cu rol anti microbian. Contine apa, circa 10-15% proteine, 10-15% glucide, 5% lipide, 2% alte substanțe. Are in compoziție toți aminoacizii esențiali și acizi cu acțiune antitumorala (acidul 10-hidroxi 2-decenoic), enzime și co-enzime, o peptida de tip insulina, care îl recomanda în diabet indiferent de tip, substanțe heterociclice, acetilcolina (important neurotransmițător), oligoelemente (potasiu, fosfor, fier, calciu, siliciu), vitamine. Cel mai bine este reprezentat complexul de vitamine B. Lăptișorul de matcă are un conținut semnificativ de acetilcolina, care are rol de neurotransmițător. Acetilcolina este esențiala pentru starea de sănătate a sistemului nervos. Asa se explica faptul ca lăptișorul de matca îmbunătățește scorul de sănătate mintala la persoanele vârstnice și le conferă o stare de buna dispoziție.

Beneficii ale laptisorului de matcă
Laptisorul de matcă stimulează formarea oaselor
Laptisorul de matcă scade tensiunea arteriala
Laptisorul de matcă prelungește durata de viata
Laptisorul de matcă echilibrează imunitatea
Laptisorul de matcă oprește dezvoltarea dermatitei
Laptisorul de matcă îmbunătățește rata sarcinilor
Laptisorul de matcă amplifica energia


Atenție!
sanatatea-ficatului.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ și pot depinde de stilul de viata al fiecăruia, de starea de sănătate, dar și de alți factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.