Suplimente Minerale pe baza de Produse Apicole

Suplimente Minerale pe baza de Produse Apicole

Miere, Polen, Propolis

Suplimentele alimentare pe baza de produse apicoleLaptisor de Matca Pur Ecologic - Apivitalis

CE ESTE LAPTISORUL DE MATCA PUR (CRUD)?
Laptisorul de matca pur BIO este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.
Laptisorul de matca pur BIO este un produs biologic exceptional, avand urmatoarea compozitie:

  • Apa, in jurul valorii de 66%
  • Glucide (15%) in special fructoza si glucoza
  • Protide ( intre 13% - 18%), mai ales proteine, peptide si factori de crestere.
O mare parte din protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa.
De asemenea, laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina
  • Acizi grasi in diverse forme (intre 3% si 6 %)
  • Minerale (1,5%) si oligoelemente cum ar fi: calciul, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu și sulf
  • Vitaminele A, C, D, E., printre cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente în cantități importante.

Laptisorul de matca este produsul natural cel mai bogat in vitamina B5 (vitamina antistres), indispensabila pentru buna desfasurare a unor numeroase functii organice.
- Acid 10 HDA: substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator.
- Acetilcolina: neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, laptisorul de matca fiind singura sursa naturala pentru acest compus
-Aceasta compozitie deosebit de bogata constituie un concentrat nutritiv miraculos, foarte complex, care permite o dezvoltare rapida a larvelor de albina.
-De asemenea, un fapt cu totul extraordinar este ca reginele, hranite pe durata intregii lor existente exclusiv cu lmp, se dezvolta mult mai repede si au o durata de viata de 5-6 ani, comparativ cu albinele lucratoare care au o viata activa de aproximativ 45 de zile. Si este demn de retinut ca in tot acest interval de 5-6 ani, regina depune peste 2000 de oua zilnic.
-Un cercetator american spunea, referitor la rapiditatea dezvoltarii larvei care va deveni pana la urma regina coloniei de albine, ca -Aceasta crestere este superioara intr-o zi, tinand seama de dimensiunea sa, celei a unui vitel intr-un an intreg-, ceea ce ne poate releva puterea extraordinara a acestui concentrat biologic miraculos.
MOD DE ADMINISTRARE:
-Adulti: -In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur are o serie de proprietati benefice, astfel incat consumul acestuia poate fi indicat in urmatoarele cazuri: Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului- cura intensiva. Studii numeroase au constatat efectul imunostimulator si imunomodular al laptisorului de matca pur. Astfel de efecte au fost atribuite laptisorului de matca avand in vedere continutul acestuia de substante adaptagene cum ar fi proteinele si acizii grasi. Se recomanda 2 cure anual, in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza intre 2-4 grame/zi
Administratea laptisorului de matca pur ecologic la copii se va efectua dupa consultarea medicului specialist

Laptisor de matca pur bio 100 g - Apivitalis
Indicatii:
Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului, oboseala si stres, stimularea memoriei, convalescenta, tulburari ale somnului, tulburari de menstruatie, menopauza, reglarea tensiunii arteriale, colesterol marit, diabet, osteoporoza.
Caracteristici:
- este unicul produs de acest gen ambalat in laborator certificat, in atmosfera sterila, in conditii de maxima siguranta alimentara si igiena, in lipsa oxigenului. Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de marca pur bio isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica de ambalare unde prezenta aerului in recipientul cu produs determina modificarea si pierderea unor proprietati esentiale;
- pentru un grad suplimentar de protectie fata de variatiile de temperatura, Laptisorul de matca pur bio este introdus intr-o cutie izoterma, ceea ce va confera certitudinea ca va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta;
- nu contine pesticide, antibiotice ori alte substante chimice.
Mod de administrare:
Pentru vitalizarea si imunizarea organismului, stres, oboseala, perioade de efort, stimularea memoriei (cura de intretinere):
- copii 1 lingurita dozatoare (0,5 g/zi);
- adulti 2 lingurite dozatoare (1 g/zi).
Se administreaza sublingual pana la absorbtia totala, dimineata inainte de masa.
Omogenizat in miere (2-6 %):
- copii 1-2 lingurite/zi;
- adulti 1-2 lingurite/zi.
Compozitie:
- laptisor de matca pur bio, neprelucrat;
- apa si substante volatile 0.674 g/1 g;
- proteine 0.146 g/1 g;
- lipide 0.041 g/1g;
- fructoza 0.041 g/1 g;
- glucoza 0.040 g/1 g;
- sucroza 0.023 g/1 g.
Acid 10 HDA: substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator.
Acetilcolina: neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, laptisorul de matca fiind singura sursa naturala pentru acest compus. Aminoacizi: o gama larga, incluzand si cei opt aminoacizi esentiali vietii, pe care organismul uman nu-i poate sintetiza direct (izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina).
Vitamine: A, C, D, E, dar cele mai importante sunt cele din complexul B, laptisorul de matca fiind produsul natural cel mai bogat in vitamina B5 (Acid pantotenic) supranumita si vitamina antistres, cu efecte benefice asupra sistemului nervos si a glandelor suprarenale.
Minerale si oligoelemente: calciu, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, siliciu, sodiu, zinc.
Atentionari si contraindicatii:
Acest produs este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat sau vreun tratament medicamentos prescris de medicul specialist.
Persoanele care sufera de diabet, astm, eczema atopica sau sunt alergice la polen, miere, intepaturi de albine, la plantele din familia Compositelor, ar putea manifesta alergie in urma consumului de laptisor de matca, astfel ca este obligatorie consultarea anterioara a medicului specialist.
Mod de pastrare:
- in ambalajul original, sigilat, intre 1-7 grade Celsius;
- la temperatura camerei, omogenizat in miere, 2-6%.
Prezentare:
100 g


Citeste si:

Sapte beneficii ale laptisorului de matca
Atenție!
sanatatea-ficatului.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ și pot depinde de stilul de viata al fiecăruia, de starea de sănătate, dar și de alți factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.